Dé echte huiswijn

Uw concept letterlijk op tafel zetten bij de gast?

Mogelijkheden en de voordelen

Met onze volledig eigen witte, rode en rosé wijnen, willen wij de Horeca en de Events de kans bieden om een échte huiswijn te schenken aan haar gasten.

De kwaliteit en de prijs die gewend is, maar dan op hoog niveau private gelabeld.

Aan de hand van de verwachte afname op jaarbasis stellen wij uw prijs op.

Onze witte wijn

Druivenrassen: Verdejo en andere inheemse druivenrassen Herkomst: Rioja

Karakter: Mooie toegankelijke neus van bloesem, wit fruit en passievrucht. Vriendelijke en toegankelijke smaak van peer en gedroogd fruit. De afdronk toont een botersnoepje en gedroogd fruit. Een vriendelijke wijn op een zomerterras maar ook heerlijk bij gerechten.

Gastronomie: Door het milde karakter past deze wijn bij veel gerechten waaronder visgerechten, schaal en schelpdieren, zomerse salades, gegrild vlees en diverse vegetarische gerechten waar noten en kaas in is verwerkt.

Vinificatie: Fermentatie in RVS bij een vaste temperatuur om een zuivere vergisting te verkrijgen. De most wordt regelmatig ondergedompeld om de juiste geuren en smaken uit de schillen te halen. Alcohol: 13%

Onze rode wijn

Druivenrassen: 100% Tempranillo Herkomst: Rioja

Karakter: Verfijnde zuivere neus van donker fruit. Zachte toegankelijke Tempranillo met herkenbare tonen van bramen en pruimen. Deze Tempranillo is verfijnd en heeft een mooie balans tussen fruit, aardse tonen, alcohol en ingepakte zuren.

Gastronomie: Rijstgerechten, diverse soorten vlees waaronder rund, stoofschotels, wit vlees, diverse milde kazen, milde wildgerechten waaronder eend, gekruide gerechten en vegetarische gerechten op basis van kazen en tomaat.

Vinificatie: Fermentatie in RVS bij een vaste temperatuur om een zuivere vergisting te verkrijgen. De most wordt regelmatig ondergedompeld om de juiste geuren en smaken uit de schillen te halen. Alcohol: 12,5% Restsuikergehalte: 0,8 gram/liter

Onze rosé wijn

Druivenrassen: 100% Tempranillo Herkomst: Rioja

Karakter: Intense zuivere neus van rood fruit en watermeloen. Crispy (knapperige) rosé met een vriendelijke fruitige afdronk. Een vriendelijke verfijnde rosé voor elk moment die zeker bij gerechten uitstekend tot zijn recht komt.

Gastronomie: Fruitige rosé die in Spanje vaak wordt gedronken bij diverse lichtevisgerechten, schaal en schelpdieren, paella, salades, gegrild vlees, wildgerechten waaronder eend, rijstgerechten en diverse vegetarische gerechten waar noten en kaas in is verwerkt.

Vinificatie: Fermentatie in RVS bij een vaste temperatuur om een zuivere vergisting te verkrijgen. De most wordt regelmatig ondergedompeld om de juiste geuren en smaken uit de schillen te halen. Alcohol: 12,5% Restsuikergehalte: 0,8 gram/liter

Logistiek op maat

Lierno Wines denkt met u mee. Wij bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot het logistieke plan. Zo zijn wij flexibel met leveringen en kunnen we de wijnen bij ons in de opslag plaatsen. Zo voorkomen we een lege koeling.

Benieuwd of een andere vorm van logistiek mogelijk is? Vraag het ons, we denken graag met u mee!